Ets aquí:   IniciServeisPsicopedagogia

Lectura

Taller destinat a nens i nenes d'educació infantil i primària per tal d'apropar i vincular-los amb el món de la lectura.

Presentem aquest acostament d'una manera lúdica i entretinguda, i volem que al mateix temps, suposi l'oportunitat d'aprendre, de conèixer bons i variats llibres, de pensar, d'entendre la lectura com un entreteniment meravellós i alhora els ajudi a créixer, formar-se i evolucionar.

 

Així mateix, busquem formar lectors capaços de reflexionar sobre les seves lectures, que aprenguin a compartir, a expressar les seves opinions, a definir els seus gustos i interessos, així com a prendre consciència de si mateixos.

 

Es pretén que cada sessió sigui diferent, pretenent fugir de la possible monotonia que pugui suposar la rutina de les classes a l'escola o un altre tipus d'activitats extraescolars habituals.

 

Què es treballa?

    1. la consiència fonològica a nivell lúdic
    2. la lectura compartida
    3. la lectura comprensiva
    4. tècniques bàsiques de lectura: fluïdesa, entonació, velocitat...

 

Les sessions tenen una durada de 1'5 hores i els grups estan formats per un màxim de quatre persones per grup. Durant el curs escolar, es mantindran reunions periòdiques amb els pares, per tal de guiar tot el procés d'ensenyament-aprenentatge.